Dancing Darcey

Dancing Darcey

Art

Lagerstatus

Beställningsvara

298 kr

inkl. moms

Beskrivning

Dancing Darcey Elephant tror att alla kan dansa! Den här mjuka lilla stjärnan har en underbar persikofärgad tutu och satinskor bundet perfekt. Kort kakaopäls och långa långa ben gör den till en väldigt söt dansare, och vi älskar de mjuka öronen och den mjuka magen. Så om du är en mini-Pavlova eller en blivande Billy Elliot, är vi säker på att du kan visa denna elefanten några moves!

Dancing Darcey Hippo är mjuk och ljusgrå och skulle älska att sitta och gosa hela dagen. Men den här lilla flodhästen har dansövningar att göra. En nätt rosa tutu och satinskor passar bra med denna flodhästens silkeslösa satinöron. Gör dig redo för en uppvärmd kram!

Tutu? Check. Ballettskor? Check. Ser ut som Dancing Darcey Piglet är redo för ballett! Hon ler från öra till öra och kan inte vänta med att visa upp sina moves! Hennes kram-mjuk päls är helt persikofärgad, och hon har en reosett i hennes ljuva rosa öra. Hon har den främsta rollen i Squeaking Beauty!

En superstjärna i all bemärkelse, Dancing Darcey Unicorn är alltid i centrum! Hon är utsmyckad i en rosa tutu och skinande satinskor, och redo för sin dans. Denna underbara enhörning har mjuk snövit päls ett leende över läpparna och ett magiskt rosenguldhorn.