Klinta Massageljus 18h
Klinta Massageljus 18h
Klinta Massageljus 18h
Klinta Massageljus 18h
Klinta Massageljus 18h
Klinta Massageljus 18h

Klinta Massageljus 18h

Doft

Lagerstatus

Beställningsvara

89 kr

inkl. moms

Beskrivning

Doftljus och massageljus i ett! Lilla Ljuset har exakt samma bas som det Stora Massageljuset och brinner i ca 18 timmar. Med ett pris i butiken på bara 89 kronor är detta en vardagslyx man kan unna sig ofta. Doftljuset används med fördel i olika presentkits, blomsterarrangemang eller presentkorgar.

 

Doft

Doftförklaring

Apelsinblomma & Lavendel

Ren lavendelolja blandas med söt och citrusig apelsinblomma och ger en nygammal, fräsch och pigg doft. Apelsinblomma & Lavendel har varit med sedan dag ett hos Klinta och är en riktig klassiker!

Gjord på eteriska oljor från blommor, buskar, träd och örter - alltså rena vegetabiliska oljor, utan konstgjord parfym.

 

 

 

Bärnsten & Tonkaböna

Varm bärnsten och rökig tonkaböna med aromer från fransk parfym och fin matlagning, skapar en spännande blandning med undertoner av krämig vanilj och fräsch lavendel. En ovanlig kompott med mycket charm och lite sting!

 

Bubbel & Rosa Grapefrukt

Bubblande bubbel, syrlig grapefrukt och söta plommon skapar en sofistikerad doft som älskas av många. Klintas mest populära doft är inte populär för ingenting.

 

Citronverbena & Ingefära

Kryddig citronverbena i kombination med varm ingefära ger en uppfriskande, fräsch och syrlig doft som kan pigga upp vilket rum eller vilken människa som helst. Ju mer desto bättre!

 

 

 

Hallon & Kvitten

Sötsyrliga, solmogna och saftiga hallon i kombination med explosiv och fruktig doft av kvitten. Hallon & Kvitten har legat på Klintas topp-tre-lista sedan dag ett och lär ligga där ett tag till.

 

 

 

Nytvättat

En ren, frisk och autentisk doft som för tankarna tillbaka till mormors tvättstuga och vackra, välfyllda tvättlinor. En bästsäljare som blåser en frisk fläkt genom ditt hem!

 

 

 

Rabarber & Vanilj

En riktigt läcker doft med syrlig rabarber, kryddig ingefära och söt vanilj med undertoner av svart vinbär och mjuk kola. En favorit!

 

 

 

Svart Vinbär & Bergamott

Denna mycket kvinnliga doftkompott innehåller flest undertoner än någon annan i Klinta-familjen. Mandarin, honung, vanilj, choklad, patchouli, sötmandel och citrus för att nämna några. Men kan så många undertoner verkligen bli bra? En riktigt unik succé!

 

 

Doften av solmogna jordgubbar blandad med gräddig och lite syrlig yoghurt med en antydan av gröna blad och vanilj. Ovanligt läcker!

 

Egenskaper

Specifikationer ljus

Brinntid

18 h