Multiholk Torpet
Multiholk Torpet
Multiholk Torpet
Multiholk Torpet
Multiholk Torpet

Multiholk Torpet

Kombinerad holk och matare

Färg

Antalst

Lagerstatus

I lager

695 kr

inkl. moms

Beskrivning

Både fågelholk och fågelbord

Multiholken är både en fågelholk och fågelbord som omvandlas enkelt efter säsong. Under våren fungerar den som boende för häckande småfåglar. Till hösten kan den med några enkla grepp omvandlas till en matare för trädgårdens fåglar. Multiholken är en uppskattad födelsdagspresent, bröllopspresent eller inflyttningspresent.

Holk för småfåglar

Som fågelholk är Multiholken anpassad för sparvar och mesar. Den är utvecklad i samarbete med ornitologisk expertis och har viktiga detaljer, som till exempel klätterskåror upp till utgångshålet, en livsviktig detalj för fågelungar som ska ta sig upp för att testa sina vingar.

Mata fåglar på rätt sätt

När man matar fåglar är det viktigt att man tänker på att fåglarna inte ska kunna sitta i maten. Vid ett öppet fågelbord sprids nämligen lätt sjukdomar. Därför är alla våra fågelmatare stängda, så att fröna hålls rent från spillning. I Multiholken ligger maten väl skyddad från förorening, väta och snö och fåglarna sitter på sittpinnar och äter. Sittpinnarna kan skjutas in så att endast småfåglar kan slå sig ner. 

 

Så här enkelt förvandlar du din Multiholk mellan säsongerna:

 

Egenskaper

Specifikationer

Vikt

1 kg

Volym

Rymmer 2 l

Material

Massivt trä, miljövänlig färg

Montering

Skruvar och fäste för montering medföljer. OBS: Stolpe ingår ej!